Известие

Collapse
No announcement yet.

Копче...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И моята я намя тая функция,само дето аз се укротих преди да гоо счупа.А колегата да хваща локтайта и да лепи
    Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

Май с този ключ е голям проблем.Аз имам моята Алфица от 10 дена и я взех със счупен ключ.Фаровета ги включвам с малко налучкмване просто ключа се върти както си иска/по точно врътката се върти както си иска/.Питах по моргите и на всякаде ми дават чцелия панел а не само ключето.
      Алфа 166 JTD 136к.с + чип

Comment

Понеже виждам че има колеги които са повредили ключа за светлините и такива на които им предстои това да се случи, ще се опитам да подскажа как да намалите риска от повредата и удължаване на експлоатацията му.И така,спазвайте поредността на включване на светлините като гледате да не сливате включването на габарит и къси едновременно,т.е. работете спокойно и с темпо минимум 1сек на превключване.Използвайте ключа само при работещ двигател, освен в случая когато включвате в положение Р.Ако сте в колата,нямате друга работа и ви е скучно не го използвайте за забавление защото сигурното е че убивате него а не скуката.
        Last edited by balev64; d.m.y г., 22:55.

Comment

Working...
        X